Family tradition

We are a valve factory specialised in pressure reduction

VALFONTA was founded in the city of Barcelona in 1991, as a continuation of the company “Fonta valves”, patented in 1962. After all these years, we continue to carry forward the family tradition: growing as a company, manufacturing our products on site, striving to increase the degree of specialisation of our valves day by day and exporting throughout the continent.

Over time, we have added new types of valves to our catalogue, such as excess pressure or pressure relief valves, as well as control valves with pneumatic actuators.

“VALFONTA SL ha estat beneficiari del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l’objectiu del qual és millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i de les comunicacions i l’accés a les mateixes i gràcies a la Presència web a través de pàgina pròpia. Aquesta acció ha tingut lloc en el període de TICCámaras 2019. Per a això ha comptat amb el suport del programa TICCámaras de la Cambra de Barcelona”.

Una manera de fer Europa:

ticcamaras - Valfonta

“VALFONTA SL ha estat beneficiari del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l’objectiu del qual és potenciar la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació i gràcies al qual ha pogut incorporar la innovació en els seus processos en optimitzar els sistemes actuals d’il·luminació a través d’equips d’il·luminació led. Aquesta acció ha tingut lloc en el període de INNOCámaras 2019. Per a això ha comptat amb el suport del programa INNOCámaras de la Cambra de Barcelona”.

Una manera de fer Europa:

bandera europea - Valfonta

Do you need a made to measure pressure reducing valve?

Press the button and let’s get to work as soon as possible!